2019 është një vit i ri, por mund të kthehemi në kohë kur bëhet fjalë për tendencat e tualetit. Artisti i famshëm Quinn Murphy, i cili punon me Natalie Portman, Elle Fanning dhe Amber Heard, mendon se do të shohim në këtë vit që do të vij shumë pamje të frymëzuara nga vitet ’90.

 

Versioni i 2019 ka të bëjë me nxjerrjen në pah të karakteristikave tuaja më të mira  nuk ka vetullat të holla këtë herë. Më poshtë Murphy na sugjeron pesë ide bukurie të vitit 2019 të cilat janë të ndërthurura 1990:

 

Buzëkuqi kaf është rikthyer:

Në vitet 90-të kishin të theksuar ngjyrën e buzëve kafe por me kontura të errëta. Versioni 2019 është mbi të gjitha natyral dhe neutral. ”

 

Vetulla natyrale:

Murphy thotë që duhet të formojmë në një hark natyror (në vend të një harku të çmendur ).

 

Lapsi i syve:

Wshtë koha që të të vini pak rregull në pjesën e lapsave të syve. Këtë vit mund të zgjidhje dhe nje pelen ose një laps të butë.

Konturimi i rëndë nuk do të ekzistojë:

bëjini skip konturit dhe kornizës së fytyrës,” thotë Murphy. Mund të përdorni bronzerin në ven të kontureve.

 

Thojini po fondatinës:

Konturet nuk duhet t’i përdorni më por është koha që të zgjidhni fondatinën. Për të arritur pamjen e fundit moderne të viteve ’90, do t’ju duhet një bazë e cilësisë së lartë./Living

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *