Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar një videokonferencë me kancelarin e Austrisë, Sebastian Kurz.

Foksui i bisedës ka qenë sigurimi i vaksinës anti-COVID për vendet e rajonit ballkanik. Po ashtu, ata kanë folur edhe për luftën kundër terrorizmit, si dhe për mbështetjen Shqipërisë në rrugën drejt integrimit europian.

“Me kancelarin e Austrisë, Sebastian Kurz, për luftën kundër Covid19, mbështetjen e BE për sigurimin e vaksinës për vendet e rajonit tonë, si edhe ecurinë e integrimit europian të Shqipërisë”, shkruan Rama.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *