Drejtuesi politik i LSI-së në Qarkun e Vlorës, Luan Rama ka shprehur vlerësimet për kandidaten e kësaj force politike, Liri Dëma.

 

Në foton e publikuar, ku shfqet në krah të saj, Rama e quan Dëmajn një grua që mëshiron më së miri qytetaren e angazhuar në mbrojtje të grave dhe interesit publik.

 

“25 prilli – dita e madhe e fitores: LIRI DËMA, ZONJA QË MERITON TA VOTONI … Çfarë privilegji për mua të kem në krah në listën e kandidatëve të LSI-së në qarkun e Vlorës një zonjë si Liri Dëma, gruaja që mishëron më së miri qytetaren e angazhuar dhe veprimtaren e palodhur, zërin në mbrojtje të grave vlonjate dhe avokaten e palodhur të interesit public”, shkruan Luan Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *