Nënkryetari i LSI, Luan Rama e ka quajtur kryeministrin si një njeri hipokrit dhe frikacak.

 

Në një postim në “Facebook”, Luan Rama u shpreh se studentët kanë tre vjetë që protestojnë por askush nuk i ka dëgjuar deri më tani.

 

“Hipokrit dhe frikacak! Studentët kanë tre vjet që protestojnë, po askush nuk i dëgjoi, askush nuk i pyeti! Dhe kur u mblodhën sërish disa ditë më parë, Kryeministri i quajti ngelës, u tall dhe qeshi me ta! Ndërsa sot “ngelësit” i fton për dialog, iu kërkon urë komunikimi me qeverinë e tij! Hipokrit dhe frikacak!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *