Autoritetet e Londrës kanë vendosur të bllokojë kalimin e këmbësorëve nga ajo e makinave, në mënyrë që të parandalohen sulme të tjera me kamion në urën famëkeqe, ku së fundmi 7 persona ndërruan jetë dhe 48 të tjerë mbetën të plagosur.

 

 

Barrierat janë ngritur mbi urat Waterloo, Lambeth dhe Westminster.

 

 

Pas sulmit të së shtunës, policia ka arrestuar 12 persona në Barking  pas bastisjeve në një banesë e cila besohet se ishte e njërit prej sulmuesve.

 

 

Sulmi u mor përsipër nga ISIS, ndërsa  policia ekzekutoi tre terroristët vetëm oak minuta pas sulmit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *