Katër shqiptare , pjesë e një grupi të trafikut të drogës janë lene ne burg nga drejtesia angleze pak dite pasi ishin arrestuar nga policia.

Sipas mediave të këtij vendi, operaconi i zhvilluar në Londcër dhe Essex bëri të mundur edhe sekuestrimin e 340 paund dhe një sasi të madhe kokaine e cila nëse do të hidhej në treg do të kapte vlerën 400 mijë paund.

Të prangosur janë Azem Gashi, 26 vjeç të cilit iu gjeten 4 kg kokainë dhe 100 mijë paund, Rustem Dauti që u kap me 140 paund dhe përzjeres kokaine, Fisnik Kurtucaj që u kap me 100 mijë paund dhe Florian Meshi, të cili iu gjeten doza droge dhe dokumenta te falsifikuara.

Aktualisht po punohet për të zbuluar pjesën tjetër të grupit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *