Subscribe

Ka nisur Prime i dhjetë i spektaklit më të veçantë në Shqipëri “Ferma VIP”, ku prej 22 marsit transmetohet çdo të hënë dhe të premte në Vizion Plus dhe 24 në 24 në dy kanale të dedikuara në Tring, Ferma VIP 1 dhe Ferma VIP 2.

Mbrëmja e sotme do të jetë e mbushur me emocione, sfida, eliminime, por dhe me shumë surpriza të reja.

Spektaklin e sotëm mund ta ndiqni LIVE në Vizion Plus, dy kanalet Tring, Ferma VIP 1 dhe Ferma VIP 2 si dhe në kanalin e youtoube në linkun e mëposhtëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *