Kombëtarja do të mësojë sot kundërshtarët në “Euro 2024”, për eventin madhështor, që do të mbahet nga 14 qershori deri në 14 korrikun e vitit 2024, në Gjermani, në shortin, që po hidhet në Hamburg, ku të pranishëm përveç delegatëve të secilës përfaqësuese janë të ftuar një sërë personalitetesh të botës së futbollit.

 

Përsa i përket vazove, të gjitha janë të plotësuara, me përjashtim, të tre vendeve në vazon e 4-t, ku ndeshjet e fundit të “play-off” do të plotësojet tablonë e 32 skuadrave pjesëmarrësë në eventin prestigjioz.

Vazo e parë:

Gjermani, Portugal, Francë, Spanjë, Belgjikë, Angli

 

Vazo e dytë:

Danimarkë, Hungari, Austri, Shqipëri, Turqi, Rumani

Vazo e tretë:

Skoci, Sllovaki, Çeki, Slloveni, Holandë, Kroaci

Vazo e katërt:

Itali, Serbi, Zvicër, fituesit e play-off A, B dhe C

Ndërkaq, të gjithë transmetimin live, të shortit të Euro 2024, mund ta ndiqni në linkun e mëposhtëm:

SHIKONI SHORTIN LIVE

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *