Lirohet nga burgu ish-gjyqtarja e Krujës, Enkeleda Hoxha, e cila u arrestua për korrupsion.

 

Ish gjyqtarja u shkarkua nga detyra më 17 mars të këtij viti dhe u la në burg pas arrestimit të saj me urdhër të SPAK. Dyshohet se ajo lironte kriminelë nga burgu në këmbim të parave.

 

Enkeleda Hoxha u prangos teksa ishte duke drejtuar seancën gjyqesore ku pritej lirimi i një tjetër të dënuari.

Mes të arrestuarve ishte dhe sekretarja e gjykatës Emanuela Mallkuçi, avokati Aldo Tabaku dhe disa persona te tjere që bënin rolin e sekserit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *