Ekipit Negociator ka përfunduar takimin ku ka diskutuar rreth finalizimit të platformës për dialogun mes Kosovës dhe Serbisë.

 

Në një prononcim për mediat bashkëkryesuesi Ekipit Negociator, Fatmir Limaj ka thënë se delegacioni ka pasur takim të punës së përditshme.

 

“Jemi takuar për të diskutuar rreth detajeve të platformës që po përgatitet, shpresoj që nesër ta përfundojmë dokumentin dhe t’ia dorëzojmë Kuvendit pasi kemi punuar shumë”.

 

Gjithahstu ndër të tjera në fjalën e tij Limaj është shprehur takime do të zhvillohen edhe gjatë ditës së martë, ku pritet që në fund të jav ës çdo gjë të jetë gati për tu prezantuar në parlament.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *