Pas 11 ditësh ndarje Liam Hemsworth ka bërë kërkesë për divorc nga bashkëshortja Miley Cyrus.

 

Aktori 29 vjeçar dhe këngëtarja Miley Cyrus u martuan vetëm shtatë muaj më pare por u ndanë me argumentin që t’i kushtonin më shumë vëmendje vetes së tyre.

 

Aktori 29-vjeçar dorëzoi dokumentet në një gjykatë në Los Angeles të mërkurën.

 

Çifti i famshëm ka firmosur një marrëveshje martesore sipas TMZ, kështu që të ardhurat e tyre individuale gjatë martesës do të mbeten të ndara.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *