Ajo e di mirë se çfarë do! Edhe kur vjen puna te kuzhina e Buckingham Palace, rregullat bëhen më të forta. Manitë e Mbretëreshës shkojnë deri aty sa, nëse ia shërben kekun a tostin e pasdites me cepa e jo në formë të rrumbullakët, e interpreton sikur dikush do t’i zërë vendin.

 

Sidoqoftë, këtë nuk e bënë askush. Ka edhe shumë gjëra të tjera të ndaluara rreptësisht në kuzhinën e saj. Aty nuk ka kurrë hudhra! Është bërë aq i njohur ky fakt sa që e dijnë edhe miqtë e ftuar. Asgjë, asnjëherë, nuk ka aromë hudhre.

 

Dieta e saj rigoroze përjashton gjithashtu nga menyja e darkës orizin, makaronat dhe patatet. Nëse ka të ftuar, sigurisht që, këta përbërës mund të jenë por nëse ajo darkon vetëm nuk i serviret asgjë me bazë karbohidratesh.

 

Ama, edhe ajo ka dobësitë e saj. Nuk i reziston dot çokollatës, sidomos asaj me biskotë apo musit të çokollatës. Frutat e freskëta që pëlqen më shumë janë mangot, pjeshkat dhe luleshtrydhet, të gjitha këto të rritura në kopshtet e kështjellës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *