Në Qarkun e Durrësit janë përpunuar 333 nga 481 qendra votimi dhe nga numërimi i deritanishëm bie në sy një fakt: Andia Ulliri, kandidate për deputete e PD, ka marrë më shumë vota se figurat e vjetra demokrate.

 

22-vjeçarja ka rrëmbyer 5.386 vota, më shumë se Edi Paloka me 2.765 vota, Oerd Bylykbashi me 2.302 vota dhe Agron Duka me 3.206 vota.

 

Më e preferuar nga votuesit se ata është edhe Manjola Luku, me 5.426 vota.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *