U njoh për të pasmet e saj dhe vazhdon të jetë e famshme për skandalet e saj seksuale dhe problemet me drejtësinë. Por është e qetë. Kallashi mendon vetëm si të kënaq në vazhedimësi, ndjekësit e saj në rrjetët sociale.

Së fundi në instagram ka publikuar një video, e veshur me një jump sweat të kuq, Kallashi dhuron një shfaqe twerk. Të pasmet e saj të kolme, të cilat Kallashi i trajton dhe reklamon më së miri, kanë shkaktuar “tërmet” në rrjetet sociale.

14996420_10211497270211708_1639069711_n.png 14997054_10211497270011703_936777923_n.png 15033712_10211497270411713_633997395_n.png

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *