Fermerët e “Ferma VIP” kanë kaluar momentet e fundit së bashku, ku mes tyre nuk kanë munguar as batutat.

Ka qenë Mariana ajo e cila mes batutash ka pyetur Dijonisin se kujt mes Baby G dhe Florit do ja “hajë veshin”, duke lënë të nënkuptuar përballjen në sfidat e mbrëmjes.

E ke ndarë mendjen kujt do ja hash veshin sot? Florit apo Baby G, se këta të dy janë të fortët”, tha Mariaja.

Pas kësaj, aktorja e ka pyetur Dijonisin se çfarë do të bëjë me çmimin e madh, në rast se do të fitojë edicionin e parë të “Ferma VIP”.

Po të fitosh ti Dijonis çekun do e shpërndash apo do e mbash”, i tha Mariana.

Por Dijonisi, për këtë pyetje, e ka një përgjigje të prerë.

“Unë e kam thënë që ditën e parë që kam hyrë, po e fitova çmimin kam për ta ndarë të gjithë, por vetëm për finalistët. Por ti mos ki merak, se edhe ty do të jap”, tha Dijonisi./vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *