Dy punonjës shëndetesore janë pushuar nga puna pasi kanë kryer marrëdhenie seksuale brenda në ambulancë.

Ngjarja ka ndodhur në fushën e futbollit Fratton Park Portsmouth FC ne Angli. Rojet e sigurisë së fushës, konstatuan një ambulance e cila u fut në parkimin e kompleksit.

Punonjësja e ambulancës Emma Crodyon dhe kolegu i saj kaluan në pjesën e pasme të mjetes të emergjencës shëndetesore dhe nisën të kryenin marrëdhënie seksuale.

Dy partnered, kolegë mes tyre edhe në profesion u panë nga rojet e fushës së futbollit me këmishë të zbërthyer e pantallona të hequra.

Sipas mediave lokale angleze,  gruaja Emma Crodyon kishte qënë me leje në kohën kur ka ndodhur ngjarja, por pavarësisht kësaj u pezullua nga puna për shkelje të rënda të etikës.

Ndërsa punonjësi u pezullua pak kohë më vonë nga sherbimi shendetesor në ambulancë.

Në gjykatë, punonjësja mohoi të kishte kryer marrëdhenie seksuale. Emma I tha gjykatësit se ajo ishte ndodhur rastësisht në kryqezimin ku ishte ambulance e se për shkak se ishte e mërzitur kishte vendosur të bisedonte me kolegun e saj.

Gjykatësi gjithsesi vendosi të mos e marrë parasysh arsyetimin e punonjëses dhe e shkarkoi atë nga puna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *