Gjykata e Apelit e Krimeve të Rënda ka liruar nga burgu ish drejtorin e përgjithshëm Artur Zoto.

 

Zoto ishte dënuar me 5 vitë burg nga Gjykata e Krimeve të Rënda me akuzën e shpërdorimit të detyrës dhe korrupsionit në rastin e tenderave të ushqimeve në burgje.

 

Por vetë Artur Zoto apeloi vendimin dhe tani shkalla e dytë e gjyqësorit ka vendosur të lirojë nga të gjithë akuzat ish drejtorin e përgjithshëm të burgjeve duke i dhënë pafajësi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *