Një ngjarje e rëndë u shënua në Ditën e Krishtlindjes në një familje shqiptare që jeton në Kretë të Greqisë.

 

Mediat fqinjë raportojnë se babë e bir u bënë bashkë dhe plagosën me thikë djalin tjetër.

 

26-vjeçari i plagosur u dërgua mejëherë në spital, ndërsa babai 55 vjeç dhe djali i vogël 24 vjeç u arrestuan nga policia.

 

Akoma nuk dihet se cila ishte arsyeja që i çoi babë e bir deri në përdorimin e armëve të ftohta.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *