Subscribe

Shkarkohet nga detyra gjyqtari I gjykates se Tiranes, Artan Lazaj.

Pas hetimit te thelluar të bërë nga Komisioni I Pavarur I Kualifikimit, rezultoi se gjyqtari Lazaj rezulton të jetë I papërshtatshëm për vazhdimin e detyrës së tij për shkak të problemeve me deklaratat dhe burimet e të ardhurave të tij.

Gjyqtari Lazaj kundërshtoi më heret procesin e hetimit të bërë nga KPK pasi sipas tij, ky organ nuk kishte bërë hetim dhe vlerësim të gjitha kritereve sipas asaj që përcakton vetting por kishte bërë vlerësim vetëm të kriterit pasuror.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *