Kryeministri Edi Rama ka reaguar nëpërmjet një statusi në twitter në lidhje me akuzat e opozitës për koston e zgjerimit të  Unazës së Madhe nga “Pallati me shigjeta” tek “Dogana”.

 

Me ironi, kreu I qeverisë I drejtohet PD dhe LSI duke i sqaruarf se kilometrat e rrugëve nuk janë si metrat e teritalit që bliheshin para vitit 1990 në MAPO për të bërë pantallona. Ai shton se vlerat e rrugës për kilometra variojnë sipas përmbajtjes së projektit.

 

 

Drejtues te PD dhe LSI kane hedhur akuza ne lidhje me koston me te cilen do te zgjerohet Unaza e Re, e cila do te kushtoje 40 milion euro per rreth 2.2 km gjatesi totale ku perfshihen mbikalime, nenkalime, rruge dytesore, ndricim, peme, barriera kunder zhurmes se mjeteve etj. Projekti do te mbyllet brenda 24 muajve dhe jane tre kompani qe do te punojne per 3 lote te ndryshme.

 

 

Dikush duhet t’u shpjegojë “ingjinjerave” të Pd-Lsi dhe të kazanit plot me kadrinj se km e rrugëve nuk janë si metrat e teritalit që blinin në MAPO dikur për pantallonat e tyre! Vlerat për km variojnë sipas përmbajtjes së projektit e çmimet dalin denbabaden nga një manual standard

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *