Subscribe

Opozita ne Kosove nuk heq dore nga kërkesa per anulimin e dy marrëveshjeve te qeverise, qe i konsideron te dëmshme per vendin. Ne konferencën e pare per shtyp per këtë vit, përfaqësues te saj ftuan serish qytetaret te protestojnë ne 9 janar ne Prishtine. Partitë opozitare kundërshtojnë prej muajsh marrëveshjet per bashkësinë e komunave serbe ne Kosove dhe atë te kufirit me Malin e Zi. Ato sqaruan se protesta e se shtunës do te jete paqësore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *