Subscribe

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Kosovë do të vendosë sot nëse do të rinumërohen 500 vendvotime.

 

Rekomandimin e bëri qendra e numërimit të rezultateve pasi sipas tyre këto vendvotime nuk kanë kaluar procesin e auditimit.

 

Arsyet lidhen kryesisht me shënimin e gabuar të votave në formularin e subjekteve politike dhe formularin e kandidatëve.

 

Gjithashtu një shkak tjetër është se në një̈ numër të madh të vendvotimeve  kandidatët kanë më shumë vota se sa subjekti politik.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *