Subscribe

Thirrja e perseritur e autoriteteve duket se ka ndergjegjsuar njerzit edhe ne qytetet e tjera te vendit per tu vetzizoluar. Durrësi, qyteti i dytë me i madh në vënd për nga popullsia, nuk është parë asnjeherë kaq bosh.

 

Sanksionet e vendosura nga qevria kane bere qe lezizjet e automjeteve ne qyetet të jete e paperfillshme.

 

Edhe ne Fier situata paraqitet e njëjtë. Qyteti është krejtesisht i zbrazur.

 

Në qytetin tjetër bregdetar, në Vlorë te vetmit qe sfidojne keshillat per tu vetizoluar jane te moshuarit, te cilet vahdojne te mbldihen me njeri tjeterin.

 

Qytetaret shprehen se një efekt negativ nga kjo situate eshte rritje e cmimit per mallrat e konsumit.

 

“Cmimet jane rritur pak…

Nuk jane rritur shume…”

 

Ndersa ne tregun ushqimor ne Kukes bashkia ne bashkpunim me Policine e Shtetit ka nxjerr inspektoret ne terren per te kontrolluar  nese ka abuzime me cmimet.

 

Edhe ne Korce dhe ne Kruje, qyetartet jane ndergjesuar. Rruget jane pothuajse bosh pas udhezimeve per te vetzilouar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.