Dy vatra zjarri janë shfaqur këtë të hënë në fshatrat Goskovë dhe Voskop të Korçës.

 

Informacionet bëjnë me dije se zjarri që mendohet të ketë qënë i qëllimshëm në një masiv me pisha por edhe bimësi të tjera.

 

Është dashur ndërhyrja e punonjësve të njësisë administrative Voskop për të bërë të mundur izolimin e vatrave. Kohët e fundit janë shtuar së tepërmi zjarret në pyje kullota por edhe bimësi të ulta, kryesisht në bashkinë e Korçës.

 

Zjarre këto që kanë sjellë dëme jo të vogla, por që deri tani nga ana e uniformave blu nuk ka asnjë person përgjegjës, i ndaluar për më shumë se 13 vatra zjarri të shënuar gjatë dy javëve të fundit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *