Një perosan ka mbetur i plagosur pasi 4 evta u përfshinë në një konflikt në lagjen Nr. 3 Korccë. I plagsuri aktualisht ndodhet në spital dhe sipas bluzave të bardha ai ka marrë plagë me armë zjarri në kokë. Pas ngjarjes policia ka shoqëruar në komisariat personat e përfshirë në konflikt. I dëmtuari i ka deklaruar policisë së agresoret kanë qenë te pajisur me armë zjarri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *