Subscribe

Për herë të parë në Korcë vjen një garë hipizmi me pengesa dhe përmasa olimpike.

 

Ky aktivitet ka sjellë në qytetin juglindor kalëruesit më të mirë të vendit, të cilët kanë garuar në kategorinë e të rinjve dhe të rriturve. Gara ka tërhequr vëmendjen e shumë qytetarëve korçarë. Vendin e parë e fitoi Gazmend Ibrahimi, një nga emrat më të njohur të hipizmit shqiptar.

 

Melina Myrtollari, është renditur e dyta në kategorinë e të riturve.

 

Kryetari i bashkisë së Korçës, Sotiraq Filo tha se është ndërtuar një guidë shëtitje me kuaj në të gjitha fshatrat turistikë. Sportistët kanë thënë se synojnë të marrin pjesë edhe në garat ndërkombëtare të hipizmit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.