Subscribe

Projekti për hartën e re gjyqësore shumë shpejt do t’i nënshtrohet një tjetër faze për konsultim publik.

Referuar shqetësimeve të ngritura deri më tani nga grupet e interesit, ministri i drejtësisë Ulsi Manja tha se po punohet me këshillin e lartë gjyqësor me qëllim që në draft të reflektohen të gjitha sugjerimet e tyre.

 

ULSI MANJA – MINISTER I DREJTESISE  

 

Shumë shpejt do të kemi një dakordësi lidhur me hartën e re gjyqësore e cila do të bëhet publike dhe do ti nënshtrohet një faze të dytë të konsultimit publik le të themi me Ministrine e Financave pasi do të kostohet harta e re gjyqësore me prokurorinë e përgjithshme dhe këshillin e lartë të prokurorisë.

 

Nga Korça ku monitoroi burgun e drenovës lidhur me gjendjen e sigurisë.

 

Ministri foli edhe për mungesën e byrzylykeve elektronikë tek të dënuarit me arrest shtepie.

 

 

Sigurisht që jemi në punë e sipër edhe shumë shpejt mbikqyrja elektronike do të rikthehet sepse është një masë që e parashikon ligji dhe do të duhet ta vëmë në funksionim.

 

I pyetur nëse do të ketë një vendim nga grupi parlamentar i partisë socialiste për mandatin e deputetit Ornaldo Rakipi, babai i të cilit u fut në listën e zezë nga departamenti amerikan i thesarit, Manja evitoi te jepte nje pergjigje.

 

Në fakt është një ditë e bukur në Korçë nuk mendoj se është gjetja e duhur të jap përgjigje për zhurmën e politikës të Tiranës sot në Korçë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.