Debati mes Dijonisit dhe Baby G është kthyer temë diskutimi mes fermerëve.

Teksa po pinin kafe së bashku në verandë, ata janë shprehur se reagimi ishte i tepruar se dhe nëse do ishin të lodhur, sërish ata nuk do të kishin arritur në këtë pikë.

Fermerët u shprehën se nëse ata qëndrojnë zgjuar vonë do të ketë situata të ngjashme me tyre dhe debate të shumta.

Pjesë nga biseda:

Floriani: Të qëndruarit vonë këto situata do të sjellin.

Mariana: Po po, të paktën është rregulluar.

Floriani: Është rregulluar?

Mariana: Po, ishin së bashku me Çiljeten. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *