Dënime te renda për Flamurtarin nga komisioni i disiplinës pas dhunimit te gjyqtareve Ilir Tartari dhe Emirjan Sino ne javën e 32 te superliges kundër Vllaznisë qe përfundoi me rezultat te barabarta 1-1.

 

Ne përfundim te analizës disiplina dënoi klubin e flamurtarit me 1 milionë leke gjobe dhe dy ndeshje ne fushën asnjanës për dështim ne përmbushjen e përgjegjësive duke mos garantuar sigurinë e gjyqtareve te takimit.

 

Administratori i skuadrës vlonjate Sinan Idrizi për sulm ndaj zyrtarit te ndeshjes u dënua me 18 muaj pezullim nga aktiviteti dhe gjobe 200 mije leke. Atij i ndalohet qëndrimi ne dhomat e zhveshjes, stolin e rezervave apo territorin rreth fushës.

 

Te njëjtën mase mori edhe zyrtari Ardian Cirruna.

 

Trajneri i Flamurtarit Ardi Behari për diskriminim ndaj zyrtareve te takimit u pezullua 5 ndeshje nga aktiviteti ndërsa Luan Bircaj për protesta ndaj vendimeve te zyrtarit te ndeshjes u pezullua dy ndeshje.

 

Një dënim te rende mori edhe zyrtari tjetër i klubit vlonjat Ardian Luka i cili për sjellje jo sportive u pezullua 8 ndeshje nga aktiviteti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.