Fitorja e Argjentinës ndaj Brazilit, duke rrëmbyer pas 28 vitesh Kupën e Amerikës, do të hyjë në histori dhe do të jetë një nga kujtimet më të mira, nëse jo më e mira, në karrierën e Pablo Giralt, një prej komentatorëve  më të njohur argjentinas.

 

Një kohë kur rivaliteti mes dy kombëtareve latine është gjithmonë në nivelet e larta, fitorja ndaj Brazilit është emocioni më i bukur që mund të kenë përjetuar tifozët e Argjentinës.

 

Përmes rrjeteve të tij sociale,  komentatori Giralt publikoi sekondat e fundit të finales së madhe të Copa América 2021.

 

Siç dallohet në video, momentet e fundit të ndeshjes ishin aq drithëruese, sa në momentin që arbitri vërshëllen fundin e lojës, Pablon shpërthen në lot nga gëzimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.