Ish-ministrja e Mbrojtjes, Mimi Kodheli akuzoi opozitën se ka braktisur fushën e betejës dhe  votuesit e saj.

 

Duke komentuar raportin e KE, nga foltorja e Kuvendit, Kodheli deklaroi se garën e ideve të opozitës në Parlament e ka zënë ajo e hedhjes së shtizave dhe mbrojtjes së intetresave meskine.

 

“Opozita është larguar nga fusha e betejës, madje ka braktisur votuesit e saj. Garën e ideve në parlament e kanë zënë vendin gara e hedhjeve të shtizave. Këtu garohet për të mbrojtur disa interesa meskine.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *