KLP ka emëruar drejtuesin e prokurorsië së Sarandës si dhe atë të Durrësit.

 

Pas shkarkimit të Edison Ademit, KLP vendosi përkohësisht në krye të Prokurorisë së Sarandës Sali Hasën.

 

Po ashtu Ludovik Doda u vendos përkohësisht në krye të porkurorisë së Durrësit pas shkarkimit të Ferdinand Elezit.

 

Këshilli Lartë I Prokurorisë krahas këtyre vendimeve në mbledhjen e kësaj të hëne riktheu pranë prokurorisë së Shkallës së Parë, prokurorin Leonard Filopati si dhe Bledar Valikajn.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *