Ministri Klosi prezantoi strategjine për zerimin e përdorimin e qeseve plastike.

Klosi tha se objektivi është që të shkohet drejt eleminimit të përdorimit të qeseve plastike pasi edhe nisma e ndërmarrë nga bashkia e Tiranës pak kohë më parë në lidhje me këtë gjë ka dhënë goxha efekte positive.

Ministri shtoi se duhen ndërmarrë masa për uljen e ndotjes në vend dhe, përdorimi I paket I qeseve plastike apo edhe zerimi I përdorimit të tyre është një factor që do të përmirësonte ndjeshëm cilësine e mjedisit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *