Subscribe

Ministri Klosi njoftoi se Gjykata Administrative rrëzoi ankimimin e subjekteve për HEC-et në Osum.

 

“ Më në fund, gjykata na dha të drejtë. Më në fund drejtësia, dha vendimin e parë pro mbrojtjes së natyrës. Përshendes vendimin, që na nxit edhe më shumë për të vijuar betejën tonë nē mbrojtje të natyrës.  Më në fund, perla natyrore e  Osumit, shpetoi dhe do të mbetet pasuri e përbashkët natyrore. Gjykata na dha të drejtê në vendimin e pezullimit të HEC-eve mbi Osum, pak muaj me pare. Drejtësia jo gjithmonë në anēn e mbrojtjes së natyrës. Pak ditê më parë, gjykata dha vendimin skandaloz tê rifillimit nga puna të dy guroreve në Berat. Por pak nga pak dhe të gjithê bashkë do tja dalim të mbrojmë asetet tona natyrore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *