Në hyrje të një dyqani, një klient refuzoi t’i matej temperatura, siç kërkohet nga rregulloret antiCOVID. Kjo çoi në një grindje me rojën e sigurisë, ku u përdorën edhe thika, edhe shkopi i një besjbolli.

 

Ngjarja ndodhi në Bari dhe sherri u ndalua nga policët, të njoftuar nga pronari i dyqanit dhe klientët e tjerë.

 

Dy protagonistët, klienti 60 vjeç dhe roja 30 vjeç, u proceduan për sherrin e ndodhur dhe mbajtjen e armëve të ftohta. Oficerët sekuestruan shkopin e bejsbollit, por thika nuk është gjetur ende.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *