Ditën e enjte Kim Kardashian ka bërë një takim me Presidentin Donald Trump në Shtëpinë e Bardhë dhe veshja e saj është e gjitha ajo që duhet të shihni.

Ajo ka zgjedhur një kostum ngjyrë bezhë që i rri më së miri në format e saj.

 

Si gjithmonë 38-vjeçarja është kujdesur në maksimum për një paraqitje te denjë dhe duket se ja ka dalë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *