Një ndryshim i ligjit në Korenë e Veriut parashikon që të ndalojë përdorimin e çdo lloj ndikimi të huaj, kryesisht nga Korea e Jugut, duke përfshirë modelin e flokëve, muzikës që dëgjojnë dhe veshjes.

 

Nëse rast se ky ligj shkelet, dënimet do të jenë shumë të ashpra, ku njerëzit mund të përballen me burg ose dhe ekzekutim.

 

Ndikimi i huaj shihet si një kërcënim për vendin komunist. Së fundmi, janë miratuar disa ligje, të cilat synojnë që popullsia vendase të mos ndikohet nga të huajt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.