Ambasadorja e SHBA-ve në Shqipëri, Yuri Kim njoftoi se sot zhvilloi një takim me shefin e seksionit të krimit të organizuar të SPAK, Altin Dumani.

 

Përmes një postimi në “Twitter”, diplomatja amerikane vlerësoi punën dhe rezultatet e SPAK.

 

“Unë u takova sot me Altin Dumanin, shefin e Seksionit të Krimit të Organizuar të SPAK, për të shprehur vlerësimin për ndjekjet e shumta që kanë rezultuar me burgim dhe konfiskim të pasurisë. SPAK do të japë më shumë rezultate që tregojnë se askush nuk është mbi ligjin”, shkruan Kim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *