Nuk do e kishit menduar se do ti vishnit ndonjëherë por pas kësaj ndoshta do të ndryshoni mëndje dhe do të blini një pale për secilin model!

Këpucët që cuditën të gjithë në javën e modës në Paris!

-Jimmy Choo

Jimmy Choo

Loewe

Balmain

Saint Laurent

Christian Dior

Leave a Reply

Your email address will not be published.