Stilimi i Niko Komanit gjatë javës në “Ferma VIP” shkaktoi një debat të fortë mes Dijonisit dhe Diteas, debat i cili vijoi edhe përgjatë Primet të katërt këtë të hënë, ku u përfshi edhe opinionisti Enkel Demi.

Dijonisi gjatë sfilatës u shpreh se nuk do të dëshironte që partnerja e tij të dalë me barkun jashtë, ndërsa për Ditean ky ishte nëjparagjykim.

Lidhur me këtë debat ndërhyri dhe opinionisti Enkel Demi i cili tha se askush nuk mund ta trajtojë gruan si pronë, dhe veshja është çështje stili dhe preference.

Pjesë nga biseda:

Dijonisi: Unë thashë që preferoj që partnerja ime kur të dalë në rrugë me mua të mso jetë e veshur keq.

Kel Demi: Dijonis duhet të kuptojmë që gruaja nuk është pronë, secili mund të vishet dsi të dëshirojë. Një pyetje kam ti do e detyroje parteren të vishej si doje ti?

Dijonisi: Unë dua të vishet si zonjë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *