Mbretëresha e ardhshme Kate Middleton, këtë fundjavë ajo ka festuar 10 vite me dashurinë e saj princin William. Kjo ditë e bukur është shoqëruar dhe me një ndryshim në pamjen e saj.

Katë në daljen e saj në publik është shfaqur me një ngjyrë flokësh shumë më të hapur. Jemi mësuar ta shohim gjithnjë më ngjyrë natyrale kafe por dhe ajo ka vendosur të zgjedhë trendet e fundit: Fijet!

Kjo ngjyrë i ka bërë tiparet e saj më me shumë dritë duke theksuar sytë.

Po ju, si e pëlqeni më shumë mbretëreshën Kate?/ Living

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.