Zjarret vijojnë të jenë aktive në Gadishullin e Karaburunit.

 

Punonjës të zonave të mbrojtura që në orët e para të ditës po luftojnë për fikjen e zjarrit.

 

Qindra hektarë me shkurre dhe pemë po digjen në këtë gadishull. Situata vijon të jetë kritike.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *