Një 23-vjeçar shqiptar është arrestuar në një zonë pyjore të Kastoriasë në Greqi, për trafikim të një sasie të madhe lënde narkotike.

 

I riu ka hyrë ilegalisht në Grequ dhe ka mbajtur duke ecur në këmbë dy çanta udhëtimi me 50 pako kanabis të papërpunuar, me peshë totale bruto 53 kilogramë, të cilat janë konfiskuar.

 

Policia i sekuestroi këtij Gjithashtu u sekuestrua edhe një shumë parash shqiptare.

 

Autoritetet e drejtësisë dhe policisë në Kastoria kanë nisur hetimet paraprake për rastin,  për të kuptuar nëse është vetëm një rast i shkeputur apo një linjë droge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *