Kapen 350 kg kokainë në San Paolo të Brazilit, shpallet në kërkim koka e trafikut, Altin Drimadha.

 

Në banesën e Altin Drimadhes në San Paolo në 7 qershor u sekuestruan 350 kilogramë kokainë e pastër që ishte e paketuar në kuti Luis Vuitton, dhe 300.000 dollarë amerikanë.

 

Policia sekuestroi gjithashtu dy telefona celularë të koduar, dy armë sulmi AK 47 dhe një USB që përmban një video regjistrim të procesit të ngarkimit të ngarkesës së kokainës në portin e shtetit Sao Paulo të Brazilit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *