Dy persona janë arrestuar nga policia në kuadër të një operacioni ndërkombëtar qe goditi grupin e trafikanteve te droges te cilet  vepronin mes Italisë dhe Shqipërisë.

Në total u leshuan 11 urdhraarresti, nëntë prej të cilëve u ekzekutuan në Itali dhe dy në Shqipëri.

Ne pranga perfunduan Florjan Palaj 32 vjeç, lindur në Shkodër dhe  Ilia Deda 49 vjec lindur në Cërrik.

Sipas uniformave blu 32 vjecari luante rolin e ndërmjetësit me blerësit të pakove më kokainë, ndërsa 49 vjecari ishte përgjegjës shitjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *