Kanye West ka ndezur edhe një herë polemika me një deklaratë të fundit që ai bëri në podcast “The Download”. Gjatë intervistës, drejtuesi i ka bërë pyetje reperit për jetën e tij private dhe seksuale me bashkëshorten e tij, Bianca Censori.

Një nga pyetjet ishte se me kë do të dëshironte të kishte një “treshe” përkrah Censorit. West u përgjigj se ai do të zgjidhte ish-Zonjën e Parë të Shteteve të Bashkuara, Michelle Obama.

“Michelle Obama. Duhet të *** gruan e presidentit”, ishte përgjigja e West që ka shkaktuar reagime të forta. Ky koment po dënohet gjerësisht në media sociale duke e quajtur si deklaratë seksiste dhe mosrespektuese për Michelle Obama./vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *