Largimi i famshëm i Kanye West nga skena, gjatë koncertit të tij në Scaramento, në muajin nëntor të vitit të kaluar, duket se ka mërzitur jashtëzakonisht Kim Kardashian. Në trailerin e publikuar të “Keeping Up With The Kardashian”, Kim shihet në një gjendje aspak të mirë emocionale.

 

 

Mesa duket 36-vjeçarja është mërzitur më shumë se ç’duhet, duke shpërthyer edhe në lot.

 

 

Ndërkohë pasi Kanye ka ndërprerë koncertin e tij, Kim Kardashian shfaqet duke qarë me të madhe dhe duke thënë “Çfarë ka ndodhur?”.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *