Ditën e sotme edhe Prokurori  Edvin Kondili depoziton kërkesë dhe shpreh interes për drejtues të Prokurorisë së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar.

 

 

Deri tani ka shkuar në dy numri i kandidatëve.

 

 

Pak ditë më parë, depoziteoi kërkesën dhe shprehu interes për drejtimin e SPAK edhe Prokurori Adnan Xholi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *