Kryeministri Edi Rama mori një urim për fitoren edhe nga Kancelari i Austrisë, Sebastian Kurz.

 

Ai tha në rrjetet sociale se do të mbështesë Shqipërinë në rrugën e saj drejt Bashkimit Evropian.

 

“Urime Edi Ramës për fitoren e radhës të zgjedhjeve parlamentare. Austria mezi pret të forcojë më tej marrëdhëniet tona të forta bilaterale me ju dhe të gjitha forcat e tjera politike në Shqipëri, për të luftuar së bashku pandeminë e COVID-19, për të mbështetur perspektivën e Shqipërisë në BE dhe për t’i mundësuar asaj hyrjen në fazën tjetër të procesit të anëtarësimit.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.