Forma e mirë e treguar gjatë këtij sezoni në Premier League por edhe në Champions ka bërë që Real Madrid por edhe Juventus të kërkojnë që të marrin shërbimet e sulmuesit egjiptian Mohamed Salah.

 

Sipas “Daily Mirror”, Real dhe Juventus i kanë ofruar Liverpool një ofertë konkrete prej 168 mln.

 

Ofertë që nuk është pranuar nga Liverpool por edhe nga vetë lojtari i cili I ka shprehur besnikëri të kuqëve.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *